Onze instructeurs

Johnny Waterschoot (Brugge)

Johnny

Johnny kwam reeds op jonge leeftijd in contact met de oosterse gevechtssporten en heeft over de jaren heen verschillende gevechtssporten beoefend. Op zoek naar andere manieren van zelfverdediging ontdekte hij Krav Maga en besloot zich in deze discipline te verdiepen. In 2007 behaalde hij zijn instructeursdiploma (GIC) , in 2011 het diploma van “Combat and Fight instructor“, in 2012 het diploma van “Law Enforcement Instructor“, in 2014 het diploma van “combat Mindset instructor” en in 2016 het diploma van “Womens instructor‘. Johnny geeft les in Brugge.

Michael Van Horenbeeck (Brugge)

Michael 1

Al op jonge leeftijd kwam Michael in contact met gevechtsport. Op 7-jarige leeftijd startte hij met het beoefenen van Karate (Wado); een stijl die hij trouw bleef tot in zijn tienerjaren. Doorheen de jaren is Michael steeds gefascineerd geweest door gevechtsporten en heeft hij verschillende traditionele en minder-traditionele gevechtsporten beoefend in de zoektocht naar andere en betere manieren om zichzelf (en anderen) te verdedigen. In 2008 begon hij  met Krav Maga, en is sindsdien blijven trainen –geinspireerd door de eenvoud, efficiëntie, toepasbaarheid en relevantie van Krav Maga in de hedendaagse maatschappij. In 2016 besloot Michael om de General Instructor Course (GIC) te volgen, en geeft hij les in Brugge.

Dennis Wauthij (Oostende)

Dennis Wauthij

Dennis is altijd gepassioneerd geweest door vechtsport. Sinds zeer jonge leeftijd is hij dan ook al begonnen met Judo. Van zijn 18 jaar is hij beginnen experimenteren met andere vechtsporten; voornamelijk boksen en kickbox. Na zoeken naar een effectiever systeem voor zelfverdediging is hij bij Krav Maga terecht gekomen. Krav Maga is uitgegroeid tot een passie. Na enkele jaren te trainen te Brugge heeft hij in 2016 zijn ‘General Instructor Course’ voltooid, onder het toezicht van Eyal Yanilov. Dennis traint daarnaast ook al meerdere jaren Braziliaanse Jiu Jitsu en staat altijd open om te leren van andere stijlen. Dennis geeft momenteel Krav Maga in Oostende.

Joris Verschelden (Gent)

Joris_v

Joris heeft een achtergrond in Taekwondo, judo en Thai boksen. Toen hij in 2007 Krav Maga ontdekte was hij meteen overtuigd van het nut van deze zelfverdedigingsmethode. In 2011 behaalde hij zijn diploma van “Civil self defense instructor“, onder Eyal Yanilov, hoofd van Krav Maga Global. In 2012 behaalde hij het diploma van “Law Enforcement Instructor“. Joris geeft les in Gent. Klik hier voor meer info.

Contacteer ons via onderstaand formulier voor meer informatie over de clubs of een proefles.

Contacteer ons voor een gratis proefles of meer informatie:
* (verplicht veld)

Powered by Fast Secure Contact Form