Onze instructeurs

Al onze instructeurs zijn door Krav Maga Global (KMG) getraind, en behaalden minstens het “General Instructor Course” instructeursdiploma (GIC), een opleiding van 19 dagen waarin alle aspecten van Krav Maga en hoe het aan te leren aan bod komen.  Daarnaast trainen onze instructeurs ook zelf nog verder, en volgen ze jaarlijks technische update stages over technieken en lesmethodes, gegeven door het global team van KMG.

Johnny Waterschoot (Brugge – Head Instructor)

Johnny kwam reeds op jonge leeftijd in contact met de oosterse gevechtssporten en heeft over de jaren heen verschillende gevechtssporten beoefend. Op zoek naar andere manieren van zelfverdediging ontdekte hij Krav Maga en besloot zich in deze discipline te verdiepen. In 2007 behaalde hij zijn instructeursdiploma (GIC) , in 2011 het diploma van “Combat and Fight instructor“, in 2012 het diploma van “Law Enforcement Instructor“, in 2014 het diploma van “combat Mindset instructor” en in 2016 het diploma van “Womens instructor‘.

Serge Rousseff (Brugge – Level 2 Instructor)

Serge traint al Krav Maga sinds 2016 en was meteen in de ban van deze doeltreffende manier van zelfverdediging die gebaseerd is op natuurlijke reflexen.

Hij streeft ernaar zijn vaardigheden om anderen en zichzelf te beschermen steeds verder aan te scherpen en deelt enthousiast zijn opgedane kennis. In 2022 startte hij met de opleiding als instructeur, en in 2023 behaalde hij zijn Expert I diploma.

Kyle Claeys (Brugge – Level 1 instructor)

Kyle begon in 2014 met Krav Maga in de club in Brugge. Hij was direct verkocht door de praktische toepasbaarheid van Krav Maga, en besloot in 2023 zijn instructeursdiploma te behalen om zijn kennis aan anderen door te geven.

Contacteer ons voor een gratis proefles of meer informatie:

Klik hier om je gratis proefles aan te vragen, of gebruik onderstaande formulier als je nog meer vragen hebt.